Dezbatere

Dezbateri
Conferința ROMUN 2015 Model United Nations – Roma, Italia „Cel mai bun delegat” Ariadna Lungulescu

Un cumul de factori contribuie la câștigarea unei dezbateri și o particularizează. Eficacitatea cursurilor @uniqube este dovedită prin calitatea absolvenților. 

Pentru a învăța să asculți și să fii ascultat, pentru a gândi și a fi relevant într-o dezbatere te invităm să vii alături de noi la cursul de debate academic.

Gândirea critică, argumentarea, inovația, creativitatea și implicarea socială sunt elementele care alături de pasiune, o multitudine de tehnici și noțiuni teoretice de logică și retorică exersate împreună cu profesori de excepție te vor ajuta să te exprimi liber, coerent într-un mod persuasiv și eficace la evenimente, la dezbaterile privind exprimarea unei opțiuni argumentate sau atunci când vei face prezentări pentru semnarea unor contracte.

Suntem inițiatorii conceptului eveniment FED TALKS – Ferdinand Educational Talks la nivel regional după modelul TED. Începând cu anul 2013 am dezvoltat un program de Oratorie și Retorică,  obținând premii printre care și locul I la National Public Speaking Competition in English.  Am susținut sesiuni de Dezbatere Academică în cadrul programelor naționale de debate. Am îndrumat elevi pentru participarea la dezbateri după modelul ONU (Model United Nations) unde am avut ca rezultat distincții pentru „Best Speaker” la Bacău și Iași și pentru „Cel mai bun delegat” la Conferința ROMUN 2015 din Roma, Italia

Dacă vrei să fii parte a evenimentelor sociale de viitor te așteptăm în comunitatea Uniqube! Pentru că poți!

Lector: Prof. Dr. Nicoleta Zărnescu
Formator Debate: prof. Gabriela Laslău, Instructor Club Debate

Suntem deschiși inovațiilor sociale și de aceea creem punți de comunicare. Diversitatea și efortul în echipă ne ajută să fim nu doar mai competenți, ci și mai implicați în tot ceea ce facem.

Detail Course

Level A2-B1
Price / modul
Start 11/09/2023
Duration 1 an
Student min 5 - max 7
ID DEBATE-21

Instructor Biography

Gabriela Laslău – Teacher
Cursurile de dezbateri te învață să te exprimi liber, coerent și într-un mod persuasiv, eficace la evenimente, la dezbaterile privind exprimarea unei opțiuni argumentate sau atunci când vei face prezentări pentru semnarea unor contracte.

Related Post

/ lecție

Engleza pentru Copii

By Gabriela Laslău –
3 Lessons
ratingratingratingratingrating
590 lei / modul

Engleza pentru Adulti

By Gabriela Laslău –
0 Lessons
ratingratingratingratingrating
890 lei / modul

Engleza Business

By Gabriela Laslău –
0 Lessons
ratingratingratingratingrating
/ lecție

Engleza Adolescenți

By Gabriela Laslău –
0 Lessons
ratingratingratingratingrating
Free

Pregătire Cambridge

By Gabriela Laslău –
0 Lessons
ratingratingratingratingrating