Cursuri de limba engleză pentru copii

Cursurile pentru copii sunt pentru descoperirea, aprofundarea și exersarea vocabularului și a structurilor gramaticale din programa pentru examenul Cambridge YLE. Copii vor lucra împreună pe modele de examen. Astfel, copiii vor putea vedea descoperi punctele lor forte și punctele slabe în învățare, vor fi îndrumați pentru face primii pași singuri în cunoașterea limbii engleze și își vor îmbunătăți performanțele de comunicare.

Pre-A1: 7 - 8 ani

100 de ore de limba engleză.

A1: 8 - 11 ani

175 de ore de limba engleză.

A2: 9 - 12 ani

250 de ore de limba engleză.

La cursurile de engleză pentru examinarea Cambridge YLE participă copii între 7 și 12 ani și vor atinge în funcție de evoluția lor nivelul Pre-A1, A1 sau / și A2. În vederea susținerii certificării de nivel pentru nivelul pre-A1, copii vor studia modulul YLE Startes.  YLE Movers este corespunzător nivelului A1 iar pregătirea pentru examenul YLE Flyers corespunde nivelului A2.

Sub îndrumarea profesorului, cei mici se vor putea verifica zilnic și vor putea observa singuri progresul făcut. De asemenea, cursul include o simulare integrală de examen Cambridge YLE, care ii va ajuta pe copii sa se familiarizeze cu structura examenului.

Pe lângă exersarea modelelor de examen, copiii vor avea posibilitatea sa își corecteze greșelile într-un mod interactiv, lucrând în perechi sau grupe și prin intermediul jocurilor și exercițiilor. În urma participării la curs, copiii vor putea sa privească ideea de examen, dar și limba engleza în general într-un mod relaxat și cu plăcere.

Cursurile și examenele YLE sunt create în mod special pentru a-i încuraja pe copiii să se apropie cu încredere și să descopere frumusețea învățării limbii engleze. Examenele YLE vă permit să evaluați, să monitorizați și să îmbunătățiți nivelul de cunoaștere a limbii engleze.

Cambridge English Young Learners este disponibil acum în România și pe computer, laptop sau tablete. Pentru cursurile YLE sunt disponibile o multitudine de resurse atât în format digital cât și tipărit.

Detail Course

Level 0, A1, A2
Price / lecție
Start 11/09/2023
Duration 1 an
Student 6 / grupa
ID YLE-PB

Instructor Biography

Gabriela Laslău – Teacher
Cursurile pentru copii urmăresc atât acomodarea și perfecționarea cunoștințelor de limbă (înțelegerea limbii engleze vorbite, înțelegerea unui text scris, capacitatea de a comunica într-o conversație, capacitatea de a comunica oral, capacitatea de a redacta un text scris) cât și deprinderea copiilor cu metodologia, structura și tehnica evaluărilor Cambridge.

Related Post

590 lei / modul

Engleza pentru Adulti

By Gabriela Laslău –
0 Lessons
ratingratingratingratingrating
890 lei / modul

Engleza Business

By Gabriela Laslău –
0 Lessons
ratingratingratingratingrating
/ lecție

Engleza Adolescenți

By Gabriela Laslău –
0 Lessons
ratingratingratingratingrating
Free

Pregătire Cambridge

By Gabriela Laslău –
0 Lessons
ratingratingratingratingrating