CURSURI CORPORATE BUSSINES

Cursurile corporate de limba engleză se adresează firmelor care doresc să organizeze un training de engleza la sediul propriu, de la engleza pentru începători, mediu, avansați până la cursuri complexe de specialitate – Business English – cu aplicații în mai toate domeniile de activitate.

Va oferim un portofoliu vast de cursuri de engleză personalizate, în care studiul limbii engleze se împletește cu aprofundarea noțiunilor de Business English necesare domeniului dumneavoastră de activitate.

Veți studia limbajul și tehnicile specifice întâlnirilor și conversațiilor de afaceri, negocierii, rezolvării de probleme, tehnicilor de prezentare și socializării interculturale. În același timp, vă veți îmbogăți vocabularul și capacitatea de a vă exprima într-un mod profesional.

Cursurile de Engleză Corporate se împart în patru module: Engleza Comunicațională (generală), Business (de afaceri), Engleza Office și Engleza de specialitate.

1. Engleza Comunicațională (generală) are ca obiectiv exclusiv aspectele practice ale comunicării precum conversație, ascultare, înțelegere (A2).

2. Cursul de Engleză Business (de afaceri) are ca obiectiv comunicarea coerentă și fluentă în situații de negociere, întâlniri de afaceri, relații cu clienții, târguri de specialitate, marketing & vânzări (B1).

3. Cursul de Engleza Office are un grad mediu spre ridicat de dificultate (B1 – B2) și își propune realizarea de rapoarte, comunicate oficiale, comunicare socială și media, modalități de plată, oferte de locuri de muncă, redactarea unui e-mail, raport, referat, memo.

4. Cursurile de Engleza de Specialitate au un grad ridicat de cunoaștere a limbii engleze (B2 – C1) și vizează o paletă extinsă de domenii în care se aprofundează termeni, noțiuni și practici de specialitate specifice domeniului companiei care solicită cursurile: Business, Automotive, Industria energetică, Farmacie, Telecom & IT, Petrol și gaze, Comerț, Medicină, Turism, Diplomație, Administrație și servicii publice, Afaceri, Juridic, Secretariat, Contabilitate, Construcții, etc.

Activitățile se desfășoară într-un mod interactiv, prin intermediul simulării de întâlniri cu parteneri de afaceri, clienți sau colegi, jocuri  de rol și studii analizate în echipă.

În fiecare sesiune, veți studia, audia și dezbate subiectele propuse, după care veți putea pune în practică cele învățate prin activități individuale și de grup. Obiectivul fiecărei activități este de a dobândi încredere, fluență și îndemânare în folosirea structurilor specifice limbii engleze.

Abilități dezvoltate de cursanți la Cursurile de limba engleză Corporate:

  1. Socializarea în contexte formale și semi-formale din mediul de business.
  2. Dezbaterea și argumentarea în limba engleză cu privire la strategii în campanii de marketing, planuri de dezvoltare economică ori procese tehnice;
  3. Comunicarea în medii extinse de la telefon până la organizarea de întâlniri pe diferite niveluri de formalitate;
  4. Conceperea de rapoarte, documente financiare, prezentări în limba engleză;

Caracteristici Cursuri Corporate de limba engleză:

  1. Focus pe comunicare, conversație și vocabular;
  2. Predarea este dinamică și atractivă;
  3. Activități interactive care îmbunătățesc rapid capacitatea de exprimare;
  4. Cursul este personalizat 100% și poate avea orice specific sau nivel;
  5. Se lucrează la cerere și la sediul beneficiarului.

Detail Course

Level B1 - B2
Price 890 lei / modul
Start 11/09/2023
Duration 4 luni
Student 6 / grupa
ID English Corporate

Instructor Biography

Gabriela Laslău – Teacher
Cursurile Corporate sunt adaptate în funcție de profilul companiei și al cursantului, asigurându-ne că participanții își îndeplinesc obiectivele activității pe care o desfășoară, asimilează terminologia în limba engleză specifică domeniului lor de activitate și capătă încredere în comunicarea de zi cu zi. Cursurile de Engleză Corporate se împart în patru module: Engleza Comunicațională, Business, Office și Engleza de specialitate.

Related Post

/ lecție

Engleza pentru Copii

By Gabriela Laslău –
3 Lessons
ratingratingratingratingrating
590 lei / modul

Engleza pentru Adulti

By Gabriela Laslău –
0 Lessons
ratingratingratingratingrating
/ lecție

Engleza Adolescenți

By Gabriela Laslău –
0 Lessons
ratingratingratingratingrating
Free

Pregătire Cambridge

By Gabriela Laslău –
0 Lessons
ratingratingratingratingrating