Uniqube este despre învățare... și despre educație!

UNIQUBE is about learning, which is infinite and absolute, and education, which is relative to this absolute.

Misiunea noastră este să insuflăm copiilor, adolescenților și tinerilor noștri cursanți pasiunea și competența necesară pentru viață, pentru educație continuă și mai ales pentru comunicarea în limba engleză.

Suntem Centru de Pregătire Cambridge: oferim Excelența prin Competență!

UniQube oferă elevilor, studenților, angajaților și angajatorilor o serie de soluții creative, concepute dinamic și personalizat pentru a răspunde provocărilor, nevoilor și obiectivelor de comunicare în limba engleză.

Respectăm cele mai înalte standarde de predare în limba engleză: CEFR & Cambridge.

Uniqube este Furnizor de Servicii Educationale, Centru Autorizat Cambridge în vederea pregătirii pentru susținerea examenelor ce atestă competențele de nivel privind comunicarea în limba engleză, Centru pentru Evaluarea  Competențelor Lingvistice și Centru Suport pentru Înscrierea la Universități de top.

Uniqube este în același timp partener al centrului de examinare EECentre.

UNIQUBE OFERĂ CURSURI ȘI SERVICII DE ÎNVĂȚARE ȘI EVALUARE A LIMBII ENGLEZE PENTRU:

Învățăm să comunicăm și să descoperim limba engleză – în echipă, într-un mod unic, plăcut și inteligent.

Poveștile de succes ale Uniqube dau mărturie cu privire la experiențele de excepție ale cursanților noștri:

NE RECOMANDĂ:
Stefana Danielavoluntar
E locul in care m-am simțit ca intr-o a 2-a familie. Miss T este cea mai grozava persoana pe care am întâlnit-o si care ne-a sprijinit in orice. Toți voluntarii am devenit foarte apropiați si ne înțelegem foarte bine, iar despre copii ce pot sa zic - decât ca ne amintesc de prostiile pe care le făceam si noi când eram de vârsta lor. Mulțumesc Uniqube pentru experiența căpătată.
Gabriela Felevă
Uniqube e locul in care te distrezi si inveti lucruri noi. Copiii care au ales sa-si petreaca vacanta aici, au reusit impreuna cu Miss T si voluntarii sa faca aceasta vara de neuitat.
Miss T (Gabriela)profesor
UNIQUBE is about learning, which is infinite and absolute, and education, which is relative to this absolute.

EXCELENȚA

Suntem pasionați de predarea limbii engleze. Suntem persoane dinamice și cu înaltă calificare profesională. You will enjoy your time with us.

FUN

Our courses are created with fun materials, not boring coursebooks.

FAIR

Relax. Only pay when you come, not if we are closed for a national holiday or if you really can’t.

OPEN

We are open during the evenings and at the week-end. Study when you want!

SOCIAL

More and more social activities. We want our students to be the best and the happiest in Brighton.

PREȚUL

Prețuri accesibile. Avem în același timp cele mai mici prețuri și cele mai calitative servicii de predare a limbii engleze!

SMALL

Only 12 students maximum per class, one of the smallest classes in Bacau.

FLEXIBLE

Our flexible courses will fit around your needs. Come study two or three times per week and still have a job.

CARE

Our students are our friends. We can help and offer advice about everything to enjoy life in Bacau.

YOU

We listen. Our priority is your progress and your happiness.

Viziunea Noastră

Suntem centru de excelență Cambridge în județul Bacău pentru predarea și învățarea limbii engleze. Contribuim alături de părinți la succesul copiilor și tinerilor ce doresc să învețe limba engleză. Creăm oportunități de orientare pentru admiterea în universități de top. Evaluăm și dezvoltăm competențe de comunicare în limba engleză pentru angajații companiilor. Ne dorim să fim în continuare un univers în jurul căruia să graviteze limbajul comun al prieteniei și al discursului public în limba engleză.

Angajamentul față de misiunea Uniqube se reflectă în eforturile noastre de a îmbunătăți actul educațional, de a extinde creativ performanța și dezvoltarea profesională prin creativitate, prin cursuri, conferințe, proiecte și ateliere de excelență în limba engleză.

Suntem dedicați obținerii excelenței cursanților noștri în limba engleză – începătorilor care fac primii pași în cunoașterea limbii engleze, adolescenților care învață să-și dezvolte creativ abilitățile de citire și scriere, elevilor de liceu care doresc să-și îmbunătățească competențele de comunicare eficientă în limba engleză, tinerilor care doresc să trăiască practic într-o lume ale cărei graniței tind să dispară și nu în ultimul rând companiilor care își doresc competența pe o piață tot mai competitivă. Toate acestea alături de un caracter puternic.

Valorile noastre

Prețuim creativitatea în educație prin parteneriate, leadership și advocacy. Suntem alături de cei care prin mijloace ingenioase doresc să facă din limba engleză o punte de comunicare fără bariere. Respectăm personalitatea și inovația ca factori de dezvoltare și împlinire personală.

Pasiunea pentru performanță și excelență este trăită în fiecare moment la maxim. Facem risipă de zâmbet, parfum și culoare pentru a aduce prin educație ce este mai bun din fiecare din noi.

Dragostea pentru copii este una din valorile cheie care ne motivează în miile de ore de pregătire și lucru alături de copii. Ea poate fi văzut în grijile, temerile, eforturile și, nu în cele din urmă, reușitele noastre de excepție pe care abia așteptăm să le sărbătorim împreună.

Prețuim viitorul la fel de mult ca și trecutul. Pentru Uniqube viitorul înseamnă creativitate, frumos, respect pentru muncă, curaj și încredere în ziua de mâine.

100 % promovabilitate

Creăm oportunități reale pentru ca reușita tuturor cursanților noștri să devină o certitudine.

23 de ani de experiență

Competența însoțită de experiență oferă satisfacții pe măsură cursanților noștri în viața de zi cu zi și mai ales în viitor.

12 programe unice

Pasionați de metodologii revoluționare, programe interactive și dedicare pentru fiecare categorie de curs.

1 pasiune: engleza!

Dăm valoare lecțiilor prin creativitate, distracție și competență pentru a ne bucura într-un mod unic și pe deplin.

Clase creative și dinamice,
concepute în funcție de nevoile cursanților.

Standard academic.
Susținem evoluția fiecărui cursant în parte.

O metodologie comunicativă
în grupuri restrânse de cursanți.

Mediu colaborativ, prietenos,
bazat pe influență pro-activă de dezvoltare.

Caută un curs de pregătire

Descoperiți soluțiile cele mai bune de învățare a limbii engleze!

Search

Coordonator

Suntem dedicați formării unor buni comunicatori în limba engleză, competenți, de caracter, cu o preocupare permanentă de dezvoltare și un înalt grad de excelență profesională.

Gabriela Laslău

Profesor