Școala a început – distracția nu se termină!

Odată cu închiderea evenimentului TEN 2017, Uniqube a reluat cursurile de limbă engleză ale anului școlar 2017-2018 pentru toți interesați de învățarea limbii engleze!

La Târgul Educației Non-formale ne-am distrat, am împărțit fluturașe și am oferit atât informații cât și teste de orientare gratuită celor care doresc să își cunoască nivelul de competență la limba engleză.

Cele mai multe reacții și întrebări le-am primit de la părinții interesați de  Kids English Club unde vom avea cele mai frumoase și mai interesante activități cu cei mici.

Pentru cei mici vom avea activități surpriză, vom învăța cântece și jocuri în limba engleză și ne vom distra cu personajele de pluș până vom descoperi ce stă în spatele lumii imaginare a celor mai frumoase povești spuse vreodată în limba lui Shaekespeare.

Vom avea întâlniri periodice la clubul nostru de lectură (în funcție de nivel, câte o carte pe lună) în care vom dezbate pe înțelesul celor mici cine are dreptate și vom lua partea tuturor personajelor, distrându-ne pe seama lor.

Cursurile de Dezbateri academice și Public Speaking au fost pe locul doi urmate de cursurile de pregătire pentru examene Cambridge.

Pentru a ne organiza începem prin a vă spune că vom avea doar câteva ZILE LIBERE până la sfârşitul anului școlar 2017-2018. Zilele libere nu înseamnă că doar că nu vom merge la școală ci și că ne vom distra, și anume:

Sfântul Andrei (joi, 30 noiembrie)
Ziua Naţională a României (vineri, 1 decembrie)
Ziua Unirii (miercuri, 24 ianuarie)
Ziua Muncii (marți, 1 mai )
a două zi de Rusalii (luni, 28 mai)
Ziua Copilului ( vineri. 1 iunie)

IMPORTANT!

Întrucât școlile organizează oricum cursuri și activități extra-curriculare, în timpul desfășurării programului național Școala Altfel (Să știi mai multe, să fii mai bun) noi vom avea activități surpriză, așa că țineți aproape!

Anul acesta oferim pentru prima dată Pre-testări Cambridge gratuite. Pre-testările se fac pe bază de înscriere până la data de 16 octombrie 2017 și vor avea loc în jurul datei de 15 noiembrie 2017. Pentru că pre-testările sunt gratuite – locurile sunt limitate!

Dacă sunteți curioși cu privire la perioadele în care vor fi susținute teste de progres, putem să vă spunem că acestea vor avea loc între 15 – 20 ianuarie 2018 (pentru semestrul I) și 4 – 8 iunie 2018 (pentru semestrul al II-lea).

Începând de anul acesta vom avea două perioade alocate testărilor de progres (se va evalua progresul înregistrat pentru fiecare competență lingvistică în parte, în funcție de vârsta cursantului). Ne propunem ca testele să fie programate astfel încât să nu se suprapună cu periodele aglomerate la școală, respectiv cu perioda tezelor și de aceea așteptăm și reacțiile voastre.

Și pentru ca să vă convingem că distracția nu se termină vă anunțăm și celelelte activităţi la care vă așteptăm:

  • Ziua Europeană a Limbilor: 26 septembrie 2017
  • Petrecerea de Halloween: sâmbătă, 28 octombrie 2017
  • Concurs Creative Writing U.A.U. = duminică, 18 februarie 2018
  • simulare examene Cambridge English = duminică, 24 februarie 2018

Dacă vor mai exista modificări, datele exacte vor fi anunțate cu o săptămână – două înainte. Voi ce spuneți?

Profesor de limba engleză, mentor, traducător și, mai nou, blogger. Îmi place să gândesc, să cunosc, să călătoresc, să predau și să motivez... în limba engleză. Pentru mine e cel mai greu lucru sa ma definesc. Sunt o suma a impresiilor celorlalti, in care ma recunosc sau nu, iar asta e valabil pentru toata lumea.

RELATED POST