Christmas Calendar - SantaTracker

Unde este Moș Crăciun?

Cel mai minunat moment al anului – Crăciunul este sărbătorit și de Google într-un mod special. Deși pare că suntem încă departe de Ajunul Crăciunului, Google s-a gândit să ne ofere o mulțime de conținut de calitate dedicat copiilor în spiritul festiv al sărbătorilor de iarnă pentru a răspunde la întrebarea “Ok Google, where is Santa? Ne-am propus să îl urmărim pe Moș Crăciun și să vă ținem la curent cu cele mai frumoase surprize ale finalului de an la Google încercând să vă fim alături. Voi unde veți fi în seara de Crăciun?

Știm cu toții că elfii lui Moș Crăciun nu sunt singurii ocupați în decembrie. Pentru profesorii care fac planuri de lecții și sunt tot mai aglomerați odată cu apropierea de sfârșitul semestrului Google s-a gândit să ofere o mână de ajutor. Preocuparea Google este în mod vădit orientată către noul curriculum acordând o atenție specială, cel puțin până acum, competențelor de comunicare în limbi străine și disciplinelor STEM.

Așa a apărut Google Santa Tracker – o aplicație pentru toți copiii care numără zilele până la Crăciun prin lansarea de jocuri sau activități educative în fiecare zi începând cu 1 decembrie 2017. După lansarea aplicației Santa Tracker pentru iOS și Android, au mai apărut: un instrument de traducere  parcă și mai fidel pentru orele de limbi străine, un experiment în laborator pentru a învăța primii pași de programare navigând alături de un elf prin pădure ce caută cadourile abandonate, un joc de codificare a fulgilor de zăpadă pentru învățarea algoritmilor de bază în programare, un film festiv sub forma unei călătorii la muzeu pentru orele de cultură, atelierul virtual de pictură al Moșului pentru cei talentați în arte vizuale, o hartă interactivă a tradițiilor din diferite zone geografice, un concurs mercator la geografie, folosirea codului Boogie pentru a codifica celebrul dans al elfilor. Toate acestea sunt posibile datorită minunatului timp numit Season of Giving!

Satul lui Moș Crăciun
“Ok Google, where is Santa?”

Jocurile educaționale gratuite oferite în călătoria lui Moș Crăciun către 2018 pot fi urmărite prin intermediul web-ului la santatracker.google.com sau prin descărcarea aplicației smartphone Pe urmele lui Moș Crăciun. Depinde de dumneavoastră dacă doriți să surprindeți copii cu viitoarele surprize on-line ale lui Moș Crăciun cum ar fi cea mai mare luptă virtuală cu zăpadă din lume.

Noi resurse sunt, de asemenea așteptate să mai apară pentru profesori în pagina dedicată educației, cu planuri de lecție, tutoriale video și jocuri educaționale.

În plus, Google a lansat alte creații de Crăciun împreună cu Santa Tracker. Acestea includ aplicații noi precum jocul “Santa Snap“, disponibil doar pe Android, care vă permite să zburați alături de un elf în întreaga lume pentru a vă deplasa printre repere faimoase din lume.

Desigur, totul se pregătește pentru Ajunul Crăciunului, unde veți putea urmări călătoria lui Santa în jurul lumii în timp real. Google Assistant va fi, de asemenea, pe punte în Satul lui Moș Crăciun gata să răspundă “Ok Google, where is Santa?” în orice moment.

Voi unde veți fi în seara de Crăciun?

Profesor de limba engleză, mentor, traducător și, mai nou, blogger. Îmi place să gândesc, să cunosc, să călătoresc, să predau și să motivez... în limba engleză. Pentru mine e cel mai greu lucru sa ma definesc. Sunt o suma a impresiilor celorlalti, in care ma recunosc sau nu, iar asta e valabil pentru toata lumea.

RELATED POST