Cel mai minunat moment al anului – Crăciunul este sărbătorit și de Google într-un mod special. Deși pare că suntem încă departe de Ajunul Crăciunului, Google s-a gândit să ne ofere o mulțime de conținut de calitate dedicat copiilor în spiritul festiv al sărbătorilor de iarnă pentru a răspunde la întrebarea “Ok Google, where is Santa? Ne-am propus să îl urmărim pe Moș Crăciun și să vă ținem la curent cu cele mai frumoase surprize ale finalului de an la Google încercând să vă fim alături. Voi unde veți fi în seara de Crăciun?

Continue reading “Unde este Moș Crăciun?”

read more

Până pe 31 martie 2019 vă invităm să vă înscrieți și să participați la Concursurile de creație literară în limba engleză pentru elevi și studenți.

Temele pentru concurs sunt în funcție de categoria de vârstă a participanților, după cum urmează:

Pentru categoriile de vârstă 11-14 ani si 15-19 ani concursul se va desfășura sub egida Shakespeare School Essay Competition. Tema concursului din ediția 2019 este “A World with NO Rules“ (“O lume fara reguli”)!  Concursul ofera celor 30 de finalisti premii in valoare de peste 5.000 de euro, constand in 2 tabere de limba engleza in Marea Britanie (pentru marele castigator al fiecareia dintre cele doua categorii de varsta: 11-14 ani si 15-19 ani), cursuri de limba engleza la Shakespeare School, inscrieri gratuite la examene Cambridge, carti, dictionare, rechizite, etc. Pentru detalii cu privire la Shakespeare School Essay Competition 2019 dați click AICI.

Pentru tinerii peste 19 ani British Council a deschis înscrierile pentru competiția FameLab 2019. Dacă poți explica un concept științific pe înțelesul unei public larg în maxim trei minute, poţi să te înscrii la FameLab! Poți ajunge să reprezinți România la finala internațională FameLab din Marea Britanie și să ai acces la oportunități profesionale în domeniul comunicării științei la nivel internațional. Concurenții selectați pentru finală vor participa la un masterclass, care îi va ajuta să își îmbunătățească abilități esenţiale de comunicare media şi de prezentare. Masterclass-ul va fi susținut de un trainer din Marea Britanie și se va desfășura în perioada 21 – 21 aprilie 2019, în București. Pentru detalii cu privire la FameLab 2019 dati click AICI.

ATENȚIE! Înscrierile la concursuri sunt acceptate până pe data de 31 martie 2019 (ora 23:59).

Mesajul nostru de suflet este deschis tuturor unicornilor anonimi (Unicorns Anonymously United). Vă dorim SUCCES!

read more